Invitasjon til WENIFF – West Nordic International Film Festival

Oct 02, 2017

admin

News

0

West Nordic International Film Festival (WENIFF) er en kortfilm/dokumentarfilmfestival som arrangeres for femte gang i Ålesund. Festivalen arrangeres fra torsdag 19. til lørdag 21. oktober.
WENIFF har som visjon å samle mennesker som elsker film som medium og å knytte vennskapelige bånd på måter som ellers ikke er mulig. Under festivalen vises kvalitetsfilmer fra alle verdenshjørner. Rundt 1000 filmskapere over hele verden har sendt inn sine bidrag. Ca. 40 av filmene er plukket ut til visning på festivalen. Publikum og en jury stemmer frem det de synes er den beste filmen.

Eget studenttilbud

I år ønsker vi å invitere filminteresserte studenter i festivalen. I samarbeid med Sparebanken Møre er vi derfor glade for å kunne tilby WENIFF Student, en egen sesjon kun for studenter fredag 20. oktober fra kl. 10-14 i Sunnmørspostens auditorium. Studentene får innblikk i flere kulturer innad i filmbransjen og får se 15-20 kortfilmer og dokumentarer fra hele verden. Deltakerne får også treffe mange regissører og filmskapere fra andre land, i tillegg til å være sosiale og mingle sammen med andre filminteresserte. Det vil også bli et miniforedrag med en kjent aktør innen filmbransjen. Navnet blir annonsert senere.

Begrenset med plasser

Vi har plass til 100 studenter og det er første mann til mølla-prinsippet som gjelder.
Billettene er gratis og kan og hentes ut på TicketCo.no. Studentbevis fremvises ved inngang.

KinoLab

Uken før festivalen, 16.-21. oktober, inviterer vi til KinoLab, en workshop der man kan lære å lage film i løpet av en uke. KinoLab er et gratistilbud til filminteresserte fra 17-25 år og foregår på Fellesverket Dragen på ettermiddag/kveldstid. Workshopen ledes av en profesjonell regissør. Filmene blir vist under avslutningen av WENIFF 2017 og beste film premieres.
Vi håper å se mange filminteresserte studenter og ønsker hjertelig velkommen til WENIFF 2017.

 

> (PDF Document) Invitasjon WENIFF Student 2017

Se også www.weniff.com,
Kontaktperson: besnik@weniff.com
mobil 98468984

Post by admin

Comments are closed.