Pa vlla

Future is here: Dokufest | 10:00 min | Kosovo

Synopsis

Four women, one story. Told throughout Kosovo. The burden of being a girl, in families without boys. Full of anxiety, prejudice and courage. Pa vlla! A film overcoming gender stereotype!

Director

Alba Demiri, lindi më 2002 në Ferizaj, Kosove.Është nxënëse e Gjimnazit “Kuvendi I Arbërit” në Ferizaj. Ka ndjekur edhe shkollën e ultë të muzikës për piano . Është aktiviste e shoqërisë civile dhe debatuese e formatit BP. Ndër pasionet për artin është edhe filmi. Genta Sefa, lindi më 2001 në Prishtinë, jeton në Ferizaj. Ka kryer Gjimnazin “Kuvendi I Arbërit” dhe pritet që studimet t’I vazhdon në Bullgari në Universitetin American. Është dalluar në shkollën për violinë, si debatuese në formatin BP dhe ka marrë pjesë në aktivitete vullnetare. Ka kontribuar në organizimin e Festivalit FERFilm-it në Ferizaj, nisur nga pasioni për filmin.

 

  • Director: Alba Demiri,Genta Sefa
  • Producer: DokuFest
  • Cinematography: Alba Demiri